Přečtěte si, co nás (i vás) zajímá

Pravidelná dávka inspirace, trendy v IT a neobvyklý pohled do naší softwarové kuchyně.

Trendy ze světa IT

Začtěte se do našich článků plných novinek, trendů a praktických informací ze světa IT.


Jak efektivně propagovat vlastní mobilní aplikaci v roce 2024?

V dnešní době je vytvoření mobilní aplikace pouze prvním krokem k úspěchu. S ohledem na obrovské množství aplikací dostupných na trhu je důležité mít efektivní marketingové strategie, které zajistí, že se váš vlastní software vyhoupne z davu a zaujme své místo v obchodech s aplikacemi. V tomto článku si představíme různé přístupy a osvědčené postupy, které vám pomohou propagovat váš mobilní software v roce 2024 a dosáhnout tak úspěchu.

UX/UI design mobilních aplikací: Tvoříme softwary, které si uživatelé zamilují

Ve světě digitálních produktů, kde konkurence neustále roste, je kladen velký důraz na design a uživatelskou zkušenost. Naše společnost MEMOS Software si toho je vědoma, a na vývoji softwaru spolupracujeme se špičkovými grafiky a UX specialisty, abychom zajistili, že aplikace přesně splní očekávání vás i vašich uživatelů. Snažíme se tvořit softwary s originálním designem, které jsou zároveň intuitivní a snadné na ovládání, aby poskytovaly skvělé funkce i zážitek.

Digitalizace podniku jako cesta k efektivitě a konkurenceschopnosti

V dnešní době, kdy technologie rychle mění nejen naše každodenní životy, ale i způsob, jakým firmy fungují, se stává digitalizace a inovace podniku nezbytným krokem pro většinu odvětví. Nicméně, co to přesně znamená? Jaké jsou výhody a jaký postup byste pro tento zásadní vývoj měli zvolit? V tomto článku se vám pokusíme danou problematiku alespoň trochu přiblížit. Zabýváme se vývojem softwaru na zakázku a máme přes 20 let zkušeností, takže rozumíme jak možnostem, tak i výzvám, které digitalizace podniku přináší.

NEWSLETTER

Сhcete dostavat notifikace?

Přihláste se k odběru novinek

    Souhlasím se zpracováním osobních údajů podle GDPR